Tilaa tunnukset Elmo -ohjelmaan
HUOM! Kaikille uusille Elmo4schools ja Elmo4me-ohjelmien tilaajille kuuluu automaattisesti yhden kuukauden mittainen ohjelmien kokeilujakso. Lähetämme laskun vasta kuukauden ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Edellisen lukuvuoden tilaukset päivittyvät automaattisesti uudelle lukuvuodelle. Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai käyttäjätunnuksiin on tullut muutoksia, niin ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen: tilaus@elmospirit.fi.
E L M O 4 S C H O O L S on liikunnanopettajan oma verkkosovellus. Saat käyttöösi mm. liikuntatestien LIVE- viitearvot ja samalla kaikki oppilaan liikuntasuoritukset ovat nopeasti kätesi ulottuvilla. Ohjelmassa on käytännöllisiä työkaluja myös oppilaiden arviointiin, arvosanan antamiseen, oppituntien suunnitteluun, toteuttamiseen sekä arkistoimiseen. Ohjelma on päivitetty vastaamaan OPS 2014 vaatimuksia. Voit syöttää Elmoon myös uusien Move-mittausten tuloksia.

E L M O 4 M E on mobiililaitteille optimoitu Elmo4schools-sovelluksen oppilasliittymä. Elmo4me mahdollistaa oppilaan liikuntatunteihin liittyvän itsearvioinnin sekä tulosten tallentamisen omalla älypuhelimella. Lisäksi oppilas saa tulevien liikuntatuntien tiedot sekä mahdollisuuden tarkastella omaa tuloskorttiaan. Elmo4me antaa myös loistavat mahdollisuudet toteuttaa Liikkuva koulu-ideologiaa osana koulupäivää. Oppilaat voivat esimerkiksi luoda toisilleen liikunnallisia välituntitapahtumia sekä tsemppiviestejä. Ohjelma on myös erinomainen informointikanava paikallisille urheiluseuroille!

Vuodesta 2018 saakka Elmo-ohjelmistossa on ollut käytössä oppilaan harjoitus-,ravinto- ja unipäiväkirja. Oppilas voi pitää päiväkirjaa oman Elmo4me-sovelluksen avulla. Oppilas voi jakaa päiväkirjamerkinnät opettajalleen, jolla on myös mahdollisuus kommentoida merkintöjä. Tämä toiminto on erinomainen lisä esim. terveystiedon opetukseen sekä koulun urheiluvalmennukseen.


Tunnukset tilattuasi ohjelmistontoimittaja tarkastaa tilauksen ja luo käyttäjätunnukset. Saat tämän jälkeen käyttäjätunnukset, ohjelman selkeät käyttöönotto-ohjeet sekä allekirjoitetun sopimuksen sähköpostiisi.
Tilaajan tiedot
Laskutustiedot
Elmo4schools - liikunnanopettajan sähköinen päiväkirja -käyttäjätunnus
Täytä tämä osio vain, jos haluat tilata opettajalisenssejä Elmo4Schools -ohjelmaan.

Käyttäjätunnus on opettajalle henkilökohtainen ja sisältää pääsyn järjestelmään.
60,00 € (Alv 0%) / kpl / lukuvuosi 2020 - 2021.

Kirjoita ohjelmiston käyttäjien tiedot allekkain allaolevaan taulukkoon. Yhden käyttäjän tiedot per rivi.

Koulun nimiSähköpostiEtunimi Sukunimi
Elmo4me - oppilaslisenssit
Täytä tämä osio vain, jos haluat tilata oppilaslisenssejä Elmo4Me -ohjelmaan.

Valitse koulujen määrä ja ilmoita oppilasmäärät koulukohtaisesti.
0,50 € (Alv 0%) / oppilas / lukuvuosi 2020 - 2021.

Kirjoita koulujen nimet ja täytä oppilasmäärät alle.

Koulun nimiOppilasmäärä